SOCKERVAXNING

  

Sockervaxning är världens äldsta metod för hårborttagning, vi vaxar med svensktillverkat naturligt och veganskt vax. Sockervaxning och bodysugaring är samma metod med olika namn. Sockring är skonsammare mot huden och får med sig mera rötter då vi rycker håret i samma riktning som det växer. Vi på Feeling Fierce tror inte på att stressvaxa, då det kan vara utlämnande att göra en intimvaxning som det är har vi stort fokus på att det skall vara så lite smärta som möjligt. För oss är det viktigt att du känner dig trygg med din vaxare. Feeling Fierce är utbildningcenter för sockervaxet Fiffi Fabulous och Luscious legs.

HÄNDER & FÖTTER

  

Händer & fötter är viktiga att ta hand om, oavsett om det är manikyr, pedikyr, fotvård (ej medicinskt), gellack eller nagelförlängning som lockar så finns vi här för det. Vi arbetar uteslutande med salongsprodukter såsom Semilac och Light Elegance. Vi har även en ekologisk egenproducerad saltskrubb serie med eteriska oljor, epsomsalt och kärlek. Vi på salongen lackar med gellack från Semilac och Gel in Bottle. Vi älskar det vi gör och utvecklar våran kompetens fortlöpande. Vi älskar bling och Swarovski, blandar våra egna gliitter geléer och gör gärna designs på naglarna. Har du en vårta så bör du boka en tid för borttagning av den med cryopen först. Vi använder alltid plastpåse i karet vid pedikyr samt engångsfil för att hålla en högre hygien.

HUD- & KROPPSVÅRD

  

Det är viktigt att ta hand om både hud och kropp. hos oss erbjuder vi massage för kroppen och ansiktsbehandling anpassad för ditt behov. Vi jobbar med kemisk peeling med olika syror, acne, pigmentering, glow och anti age samt olika behnandlingar med OMNIA. Microneedling och BB-glow med olika cocktails som boostar resultatet. För acne ärr som vi brinner för har vi vitamin cocktails från Mesopharma och NCTF. Permanent makeup med OMNIA som har marknadens bästa precision och kontrollerar djupet på nålen för bästa resultat. Inom PMU finns en bredd av behandlingar såsom läppar, eyeliiner och bryn med olika tekninker som anpassas efter dom förutsättningar som du har och vilket resultat du vill uppnå. Vi jobbar även med Cryopen och frysteknik för att ta bort vårtor och andra utväxter.

FRANSAR & BRYN

  

Fransförlängning, lashlift, browlift och färgning av både franar och bryn. Vi jobbar med Elleebana inom lashlift och Ruthie Belle för browlift. när vi gör fransar har vi moi lash lim Superluminal som avger mindre ångor av cyanakrylatet.