Naglar och fotvård

Händer och fötter är viktiga att ta hand om, oavsett om det är manikyr, pedikyr, fotvård, gellack eller nagelförlängning som lockar så finns vi här för det.

Naglar och Fotvård

Händer & fötter är viktiga att ta hand om, oavsett om det är manikyr, pedikyr, fotvård (ej medicinskt), gellack eller nagelförlängning som lockar så finns vi här för det. Vi arbetar uteslutande med salongsprodukter såsom Semilac och Light Elegance.

 

Vi har även en ekologisk egenproducerad saltskrubb serie med eteriska oljor, epsomsalt och kärlek. Vi på salongen lackar med gellack från Semilac och Gel in Bottle. Vi älskar det vi gör och utvecklar våran kompetens fortlöpande. Vi älskar bling och Swarovski, blandar våra egna gliitter geléer och gör gärna designs på naglarna.

 

Har du en vårta så bör du boka en tid för borttagning av den med cryopen först. Vi använder alltid plastpåse i karet vid pedikyr samt engångsfil för att hålla en högre hygien.

Hygien är viktigt hos oss och vi spritar hellre en gång för ofta än för sällan.

Vi använder oss av Gertab sjukvårdsproukter som huvudleverantör för vårat förbrukningsmaterial för att hålla högsta möjliga standard för hygien och alcogel är vår bästa vän.

behandlingar

Vikten av utbildning är något vi hyser stor respekt för och vi utför inga behandlingar vi inte har en utbildning för.

Utbildningar erbjuds även inom sockervaxning, pedikyr, tandblekning, lash/browlift och naglar.

Rulla till toppen